Teambegeleider SD 2 – Ga je mee op avontuur?

0

De kop is er af en de eerste wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld. Een jaar waarin zowel Sporting Delta 1 als Sporting Delta 2 voor het eerst op het veld en in de zaal Hoofdklasse spelen.
Een jaar waarin we als selectie, spelers, staf, supporters en vereniging er vol tegenaan zullen moeten om het optimale resultaat te behalen. Keer op keer zullen we ons moeten verbeteren en het maximale van elkaar moeten vragen om succesvol te zijn.

Anders gezegd: de ABSOLUTE WIL is nodig om de gewenste successen op sportief en organisatorisch gebied te realiseren. Dat dit niet altijd makkelijk is, is duidelijk. Het is echter wel een weg waar we, met maximale inzet, veel plezier op gaan beleven.

Om dit succes te realiseren zoeken we voor het begeleidingsteam van de selectie nog een teambegeleider/-ster voor Sporting Delta 2.

Het staat er al: we werken als team, je staat er niet alleen voor, we delen kennis, maken je wegwijs en niet in de laatste plaats: PLEZIER VERZEKERD!

Ben jij op zoek naar een nieuw uitdaging en avontuur? Blijf dan niet langer voor de Sporting Delta drempel staan en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

En ja…..welke sportliefhebber wil dit niet gaan meemaken: https://www.youtube.com/watch?v=EfOkUnJcfBo.

Namens de selectie van Sporting Delta,

Ronald Berrevoets (06-53355336) en Monica Gerritsen (06-20325863)