Trainer/coach gezocht voor de D4!

0

Wie zou deze leuke enthousiaste groep kunnen trainen en coachen? Het is de D4, waarvoor wij helaas nog steeds op zoek zijn!

Heb jij interesse? Of weet je misschien iemand uit je omgeving? Mag ook alleen coachen of trainen zijn, alle beetjes helpen. Of parttime, samen met iemand anders. Mail ons dan op jeugdkorfbal@sportingdelta.nl en help deze kinderen uit de brand!

Het seizoen is helaas al een paar weken aan de gang zonder trainer en coach. Daarom willen wij hierbij meteen de ouders bedanken die de D4 nu al 4 wedstrijden coachen en helpen met trainingen en Gerda die al een aantal keren als trainer is ingevallen! Zonder jullie tijdelijke hulp zouden deze kinderen de dupe zijn.

Wij van de Jeugdcommissie realiseren ons dat terdege. Daarom staat dit probleem bij ons scherp op het netvlies en gaat hier onze meeste tijd en energie in zitten. Veel ouders hebben een andere indruk, als wij zo onze mails lezen en de telefoontjes en whatsapps die hierover binnen komen. Dat vinden wij jammer. Helaas heeft ook Sporting Delta moeite met het vinden van een trainer, iets waar veel sportclubs tegenwoordig mee te maken hebben. Voor de D4 zijn al ruim 20 personen benaderd! Maar wij blijven doorzoeken en ons best doen!

Hopelijk kunnen jullie begrip opbrengen voor deze situatie waar hopelijk na deze oproep snel een einde aan komt.