Monica

This user hasn't shared any biographical information


Posts by Monica

Oefenwedstrijden

Oefenwedstrijden veld najaar 2017
versie 16-7-2017
tijdstip
donderdag 17 augustus
Sporting Delta A1 OranjeWit A1 19.45
OranjeWit A2 Sporting Delta A2 19.00
zaterdag 19 augustus
Sporting Delta B1 Antilopen B1 12.00 uur
Woensdag 23 augustus
GKV Enomics C1 Sporting Delta C1 nnb
zaterdag 26 augustus
A-jeugd
Nieuwerkerk A1 Sporting Delta A1 12.30
Movado A1 Sporting Delta A2 12.00
B-jeugd
OVVO De Kroon Sporting Delta B1 10.15
Sporting Delta B2 ODO Maasland B1 12.00
KOAG B3 Sporting Delta B3 11.00
C-jeugd
Sporting Delta C1 DeetosSnel C1 11.00
Sporting Delta C2 DeetosSnel C2 10.00
Sporting Delta C3 KOAG C3 11.00
D-jeugd
Tempo D1 Sporting Delta D1 12.00
Sporting Delta D2 ODO Maasland D1 10.00
Movado D1 Sporting Delta D3 11.00
KOAG D2 Sporting Delta D4 11.00
E-jeugd
Sporting Delta E1 KOAG E1 09.00
Sporting Delta E2 DVS’69 E1 09.00
KOAG E3 Sporting Delta E3 10.00
DVS’69 E3 Sporting Delta E4 10.00
F-jeugd
Sporting Delta F1 KOAG F2 09.00
dinsdag 29 augustus
Movado C1 Sporting Delta C1 19.00
Oranje Wit D1 Sporting Delta D1 nnb
Sporting Delta D2 Oranje Wit D2 18.30

Indelingen C t/m F & Kangoeroes

Hierbij de indelingen van de teams van de categorieën C t/m F en Kangoeroes. De teams van de B categorie worden in augustus definitief bekend gemaakt. De B selectie ontvangst hierover een aparte mail.

Binnenkort volgt informatie over de voorbereiding en de start van het seizoen. Mochten er vragen zijn of mist u een naam dan graag even contact via jeugdkorfbal@sportingdelta.nl

More >

Indelingen B en D

INDELING B-CATEGORIE

Hierbij de verdeling van de B-groep in twee groepen voor de komende week. Vanuit de B-selectie zullen er nog een aantal spelers/speelsters afvallen naar de tweede groep.

De B-selectie traint nog op di en do (20.00u tot 21.00u)
De B-groep 2 traint nog op ma en woe (19.00u tot 20.00u)

Het liefste zouden wij 4 teams formeren maar voorlopig hebben we daarvoor nog te weinig spelers. Dus heb je nog vrienden/vriendinnen/kennissen laat het ons weten via jeugdkorfbal@sportingdelta.nl. Ook voor vragen kan je via dit mailadres terecht.

More >

Sporting Delta heeft trainersstaf 1e selectie rond

Met Eric Geijtenbeek, Marieke van Dam en Ronald Berrevoets is de trainersstaf voor komend seizoen voor de eerste selectie compleet. Eric en Marieke zijn komend seizoen gezamenlijk verantwoordelijk voor het eerste team, waar Ronald Berrevoets de training/coaching van het tweede team op zich zal nemen.

 

MariekeMarieke behoeft geen nadere kennismaking omdat zij na haar actieve carrière als speelster van ons 1e direct diverse selectieteams, zoals de B selectie en de A selectie, heeft begeleid.

Eerder werd al duidelijk dat Marieke zou stoppen met de training/ coaching van de A-selectie. Gelukkig blijft Marieke binnen haar nieuwe functie wel behouden voor Sporting Delta. Naast haar rol bij de eerste selectie, zal Marieke met ingang van het nieuwe seizoen ook met het jeugdplan aan de slag gaan en deze weer nieuw leven in blazen.

 

Ronald
Ook Ronald heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. Hij was vanaf maart 2015 t/m juni 2015 als interim trainer van de 1e selectie verbonden aan Sporting Delta met een kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse als mooi eindresultaat. Daarvoor heeft Ronald o.a. als hoofdtrainer gewerkt bij Vitesse, Snel en tevens als trainer/coach van het 2e en als assistent bij het 1e van PKC.

Het mag duidelijk zijn dat wij blij zijn met de aanstelling van onze nieuwe trainersstaf. Samen met hen zetten we de weg van positieve ontwikkelingen voort. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat deze stap zal bijdragen aan het invullen van onze ambities.

Selectietrainingen jeugdteams

Hallo Allemaal,

Het korfbalseizoen is klaar en zoals eerder al aangegeven gaan we na de avondvierdaagse vanaf maandag 12-6 nog 2 weken door met de selectietrainingen voor de jeugdteams.

Hieronder publiceren we trainingsgroepen en de tijden wanneer deze groepen staan ingepland.

Wij willen iedereen vragen goed te kijken wanneer je bent uitgenodigd voor de training.

Het streven is dat de teams, met uitzondering van enkele selectieteams, voor de vakantie bekend zijn.

Helaas is het op dit moment nog niet gelukt om voor alle jeugdteams trainers/sters  te vinden. De TC is nog druk bezig om geschikte kandidaten te vinden. Zodra er meer duidelijkheid is dan zal zit gepubliceerd worden op de site en in de nieuwsbrief.

De B en D groepen zulle na de 1e trainingsweek opgedeeld worden in 2 trainingsgroepen. De spelers/sters uit deze categorieen krijgen uiterlijk zaterdag 17-6 te horen in welke groep ze de 2e week zijn ingedeeld.

Tot slot willen we aangeven dat de teams niet alleen bepaald zullen worden aan de hand van de trainingen in juni. Uiteraard zullen ook de afgelopen jaren meetellen en worden de huidige trainers/ster van de diverse teams geraadpleegd om zo tot een goede samenstelling  van de teams te komen.

Als er vooraf vragen zijn over onderstaande indelingen etc. dan verzoeken wij jullie de betreffende vraag te mailen naar jeugdkorfbal@sportingdelta.nl.

More >

Eindfeest zaterdag 17 juni

Geef je nu op voor het eindfeest 17 juni!

Er zal deze dag een toernooi worden georganiseerd waarin zowel de korfbalskills als andere vaardigheden worden getest. Dit in de vorm van een 4 tegen 4 toernooi met een aantal extra activiteiten waarmee punten kunnen worden gescoord. Voor dit toernooi kan iedereen van de E’s tot de senioren zich opgeven. Daarnaast zullen er ook voor de allerkleinsten verschillende vormen van vermaak worden geregeld. ‘s Avonds is er een barbecue en de mogelijkheid om de dag af te sluiten met drankjes en dansjes. We hopen er dus samen met jullie een onwijs gezellige dag van te maken!

Voor het toernooi vragen we jullie je op te geven in tweetallen. Hierbij graag ook het korfbalteam van beide deelnemers vermelden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar actico@sportingdelta.nl. Iedereen vanaf de leeftijd van de E is welkom, ook vaders, moeders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Schrijf je zo snel mogelijk in, graag voor 4 juni!
Als je ook mee wilt eten van de barbecue, dit dan graag ook vermelden. Hiervoor vragen wij een bijdrage van 5 euro vanaf 12 jaar en 3 euro tot 12 jaar. Alleen eten en niet meedoen met het toernooi kan natuurlijk ook!

Daarnaast ook nog een oproepje. Deze dag vraagt natuurlijk behoorlijk wat vrijwilligers. Dus vind je het leuk achter de bar te staan, wedstrijdjes te fluiten, andere spellen te begeleiden, of ons op een andere manier te helpen, dan horen we dit heel graag! Ook hiervoor geldt natuurlijk dat ook vaders, moeders, opa’s, oma’s en iedereen die verder wil helpen van harte welkom zijn!

We hopen jullie allemaal te zien zaterdag 17 juni!

Groetjes,
de Actico en de Jactico