Wedstrijdverslagen

Sporting Delta A4 – Ten Donck A1

In deze competitie zijn er een aantal speciale wedstrijden, een van die wedstrijden zijn de ontmoetingen met Ten Donck. Dit wordt de derde keer dat we in de zaal Ten Donck als tegenstander ontmoeten. De eerste wedstrijd werd verloren met 2-5, de tweede nipt gewonnen met 7-6.
Als we vandaag de wedstrijd winnen kunnen we nog net boven Ten Donck eindigen op een mooie derde plaats.

We begonnen de wedstrijd helaas wat gehaast, veel snelle aanvallen en te weinig de rust in de aanval gezocht. Daardoor kon Ten Donck goed bijblijven. Suzanne, Jonne en Mees scoorde maar we kregen net zoveel doelpunten tegen 3-3. Hierna kwam een omkeer in de wedstrijd, we werden wat rustiger in de opbouw waardoor de schoten en doorloopballen beter vielen: Jonne 2x en Mark.
6-3 met de rust.

In de rust er nog even op gehamerd dat er rust in de aanval moest komen, dat er gezocht moest worden naar de juiste kansen. De aanval rustig opbouwen en als het kan de bal naar binnen plaatsen en met een doorloop afronden. Maar we hadden ook zeker de mogelijkheid voor het schot, afvang en aansteun goed neer zetten en afronden met een goed schot.

De eerste minuten in de tweede helft ging het nog even moeizaam. Wij scoorde twee keer met een doelpunt van Tom en een strafworp van Deborah, maar we kregen ook twee doelpunten tegen 8-5.
Hierna kwam het moment van Sporting Delta A4, in een periode van 15 min, 7 keer scoren: Tom 3x, Milah 2x, Jonne, en Deborah. Hierna was het uiteraard gespeeld, er werd nog één keer tegen gescoord en Jonne scoorde nog een fraai afstand schot. Zo wonnen we met ruime cijfers 16-7.

Allemaal goed gespeeld, de juiste mensen uitgespeeld en de juiste kansen gezocht. Allemaal goed gedaan en reserves bedankt.

Hierbij ook nog even een pluim voor Brian die de wedstrijd goed gefloten heeft.