Met Eric Geijtenbeek, Marieke van Dam en Ronald Berrevoets is de trainersstaf voor komend seizoen voor de eerste selectie compleet. Eric en Marieke zijn komend seizoen gezamenlijk verantwoordelijk voor het eerste team, waar Ronald Berrevoets de training/coaching van het tweede team op zich zal nemen.

 

MariekeMarieke behoeft geen nadere kennismaking omdat zij na haar actieve carri├Ęre als speelster van ons 1e direct diverse selectieteams, zoals de B selectie en de A selectie, heeft begeleid.

Eerder werd al duidelijk dat Marieke zou stoppen met de training/ coaching van de A-selectie. Gelukkig blijft Marieke binnen haar nieuwe functie wel behouden voor Sporting Delta. Naast haar rol bij de eerste selectie, zal Marieke met ingang van het nieuwe seizoen ook met het jeugdplan aan de slag gaan en deze weer nieuw leven in blazen.

 

Ronald
Ook Ronald heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. Hij was vanaf maart 2015 t/m juni 2015 als interim trainer van de 1e selectie verbonden aan Sporting Delta met een kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse als mooi eindresultaat. Daarvoor heeft Ronald o.a. als hoofdtrainer gewerkt bij Vitesse, Snel en tevens als trainer/coach van het 2e en als assistent bij het 1e van PKC.

Het mag duidelijk zijn dat wij blij zijn met de aanstelling van onze nieuwe trainersstaf. Samen met hen zetten we de weg van positieve ontwikkelingen voort. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat deze stap zal bijdragen aan het invullen van onze ambities.