Wedstrijdverslagen

Wil jij ook een wedstrijdverslag van jouw team op deze pagina plaatsen? Maak dan een account aan en log in op deze website. Vervolgens kun je een nieuwe 'post' schrijven en insturen (Wil je weten hoe dat ook alweer allemaal werkt? Kijk dan hier!). Vervolgens moet je nog heel even geduld hebben, jouw post moet namelijk nog even worden gecheckt door onze webredacteurs. Als de post is goedgekeurd verschijnt hij op deze pagina, "Posted by" jou natuurlijk!

Wat is nog meer handig om te doen en zorgt voor een snellere plaatsing van je verslag:
  • Geef je verslag de categorie 'wedstrijdverslagen' mee.
  • Geef je verslag de tag 'wedstrijdverslag' mee.
  • Geef je verslag een tag met jouw teamnaam (bijvoorbeeld C4, A2 of 7).

Als je je verslag aan het maken bent heb je aan de rechterkant verschillende blokjes met opties. Een van die blokjes is 'Categories'. Hier kun je gewoon het vierkant voor de categorie 'Wedstrijdverslagen' aanklikken. Het blokje onder 'Categories' is 'Post tags'. Typ in het witte vakje daaronder 'wedstrijdverslag' en klik op 'Add'. Typ vervolgens in het witte vakje je teamnaam (bijvoorbeeld C4, A2 of S7) en klik nogmaals op 'Add'. De tags zijn nu toegevoegd en zorgen er voor dat je wedstrijdverslag op de juiste plaatsen te zien is!

Wedstrijdverslag lezen? Klik op de titel van het verslag om het gehele verslag te lezen.

Sporting Delta A4 – Ten Donck A1

In deze competitie zijn er een aantal speciale wedstrijden, een van die wedstrijden zijn de ontmoetingen met Ten Donck. Dit wordt de derde keer dat we in de zaal Ten Donck als tegenstander ontmoeten. De eerste wedstrijd werd verloren met 2-5, de tweede nipt gewonnen met 7-6. Als we vandaag de wedstrijd winnen kunnen we