Nieuw commissielid Jeugd TC!

0

Wij zijn van de Jeugdcommissie verheugd dat wij een 4e enthousiaste persoon hebben gevonden die ons team komt versterken.

Esther Schotman heeft 3 kinderen, waarvan er 2 bij Sporting Delta spelen (Evi in de A3 en Lielé in de B2). Zelf heeft zij ongeveer 20 jaar bij Albatros in Zwijndrecht gespeeld en tot vorig seizoen in het midweekteam van Sporting Delta. Doordeweeks werkt zij bij een groothandel in bouwproducten op verkoop. Omdat communicatie één van de pijlers binnen een vereniging is, wil zij daar samen met de andere leden veel aandacht aan geven.

Wij zijn bereikbaar voor vragen, tips etc. via de gezamenlijk mailbox; jeugdkorfbal@sportingdelta.nl

We gaan er met elkaar een sportief, succesvol en leerzaam seizoen van maken.

Esther, Sylvia, Mervyn en Peterhans

Jeugdcommissie Sporting Delta