Nieuwe commissieleden Jeugd TC

0

Sylvia Khadjé en Mervyn Detmar zijn toegetreden tot de jeugdcommissie van Sporting Delta.

Sylvia heeft 1 dochter bij Sporting Delta spelen (Gisley in de C1) en heeft jarenlang gekorfbald bij Blauwwit ’51 in Dordrecht. Zij is Bestuurssecretaresse bij de Rekenkamer van de gemeente Dordrecht en wil graag duidelijkheid en structuur aanbrengen in afspraken en beleid bij de jeugd van Sporting
Delta.

 

Mervyn heeft 2 kinderen bij Sporting Delta in de B-selectie (Stijn en Sterre) en heeft jarenlang op hoog niveau honkbal gespeeld. Hij is Veiligheidsdeskundige bij de BAM en wil zich bij Sporting Delta o.a. graag sterk maken voor een soort speler-volgsysteem. Dit zou een hulpmiddel moeten zijn om spelers en speelsters beter te kunnen beoordelen, te begeleiden en te ontwikkelen.

 

Samen met Peterhans van Essen zijn Sylvia en Mervyn nu de Jeugdcommissie van Sporting Delta en verantwoordelijk voor het wel en wee bij de B,C,D,E,F en de Kangoeroes.

Met ons drieën- zijn we al op zoek naar een 4e enthousiaste persoon om ons team te versterken.

Voorlopig hebben we nog geen onderscheid gemaakt qua verantwoording per leeftijdscategorie maar verdelen we zoveel als mogelijk alle voorbijkomende uitdagingen.

Wij zijn bereikbaar voor vragen, tips etc. via de gezamenlijk mailbox: jeugdkorfbal@sportingdelta.nl

We gaan er met elkaar een sportief, succesvol en leerzaam seizoen van maken.

Sylvia, Mervyn en Peterhans

Jeugdcommissie Sporting Delta