RTC-talenten

0

Namens de werkgroep Regionale Talenten Centrum Zuidwest werden onze korfbaltalenten verwacht op de drie voorselectietrainingen van het RTC Zuid Hollandse Eilanden onder de 13 en onder de 15.

Deze trainingen werden gehouden bij DeetosSnel. Kinderen vanuit allerlei verenigingen uit de regio waren weer van de partij, zoals bijvoorbeeld ADO, Oranje-Wit, DSO, Movado, DVS’69 en nog meer. Er werd flink gestreden om een plek te bemachtigen in de RTC-selecties, die bestaat uit 8 heren en 8 dames.

Afgelopen maandag, na de laatste voorselectietraining, werden de definitieve spelers bekend gemaakt.

Wij kunnen met trots melden dat een groot aantal spelers vanuit Sporting Delta zijn geselecteerd!

U13 zijn geselecteerd:        Kim, Floor en Fabian

U15 zijn geselecteerd:        Lisa, Tessa, Cheyenne, Joy, Gisley, Jur, Jorn en Levi

Voor de RTC-selectie onder de 17 zijn de kinderen op basis van de prestaties die zij tijdens afgelopen seizoen hebben geleverd, geselecteerd.

U17 zijn geselecteerd:        Fabiënne, Pascalle en Resy

 

Note; helaas kon Kim niet op de foto.

Iedereen van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat en heel veel spelplezier gewenst bij de mogelijkheid om een heel seizoen mee te trainen met de RTC-selectie en toernooien te spelen voor het district Zuidwest!

Wilt u weten wie er in de verschillende selecties zijn opgenomen, wat het programma is en hoe u de ontwikkeling van de kinderen kunt volgen? Via onderstaande link kunt u alle informatie vinden.

http://zuid-west.knkv.nl/selecties/

Jeugdcommissie Sporting Delta