Kantinediensten: oproepje!

0

We hadden gehoopt na ons bericht van vorige week, dat onze email box zou ontploffen van enthousiaste leden die zich graag voor iets extra’s wilden opgeven maar helaas ….. alleen afmeldingen voor diensten kwamen binnen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat iedereen het te druk had om ons een berichtje te sturen dus bij deze nogmaals een oproep! Wil je jezelf of een groepje opgeven dan kunnen jullie mailen naar kantinediensten@sportingdelta.nl.

En dat groepje hoeft dus niet alleen te bestaan uit leden van Sporting Delta. Het mogen ook ouders, opa en oma’s, broers, zussen, andere familieleden en uiteraard vrienden zijn!

Nog even voor de duidelijkheid voor alle leden. De kantine gaat op dagen dat als het eerste geen thuiswedstrijd heeft, anderhalf uur na de laatste wedstrijd dicht. Iedereen zal merken dat in de toekomst de keuken en misschien zelfs soms wel de bar dicht zal zijn. Dit is echt omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn.

We willen wel graag namens Sporting Delta Sven Poots en Myrthe Kwakernaat bedanken! Die hebben voor een aantal leden een dienst over genomen en extra lang door gedraaid!

Als je niet kunt voor een bepaalde dienst probeer dit dan onderling op te lossen! Mocht dit echt niet lukken, laat het ons dan weten!!

Kijk snel bij Vrijwilligers > Schema bardiensten voor een overzicht tot eind December!

Allemaal een hele sportieve week en hopelijk tot snel!

De kantine commissie