Dierenziekenhuis Drechtstreek verbindt zich voor 2,5 jaar aan Sporting Delta

0

Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt al ruim 25 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Wij staan als enige zorgverlener voor dieren in de regio alle dagen van het jaar 24 uur per dag klaar om uw huisdier te helpen.

Alles onder 1 dak

Continue bijscholing van onze dierenartsen en de modernste apparatuur maken het mogelijk dat wij die extra stap kunnen zetten voor uw huisdier. Onze dierenartsen bekwamen zich, naast de brede basiskennis, vooral in één of twee aspecten van de diergeneeskunde. Zo is er op bijna ieder vakgebied een dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Zo onderscheiden wij ons van de ‘allround’ dierenarts en kunnen wij uw huisdier de beste zorg van A tot Z bieden.

Sponsorcommissie