Kampnieuws!

0

Het lijkt nog ver weg, maar het begint al op te schieten! Het kleine kamp komt steeds dichterbij. We gaan namelijk 24 en 25 maart al met alle E, F en kangoeroes op kamp in de Deltahal! Zet deze datum dus alvast in je agenda, want het zou super leuk zijn als we weer met z’n allen aanwezig zouden zijn!

Ieder jaar hebben wij een ander thema en dit jaar is het thema: “Sporting Delta’s wereld vol wonderen”. Je herkent het vast wel van de Efteling. Daarom willen wij vast vragen, voor als jullie dat leuk vinden, om alvast na te denken over hoe je verkleed komt. Bijvoorbeeld als je favoriete sprookje of iets anders dat je in de Efteling tegen kunt komen.

Net als vorig jaar start het kamp op zaterdag. 24 Maart vanaf +/- 11:30 zijn de kinderen welkom om ons pretpark te bezoeken. Op zondag 25 maart kunnen de kinderen rond 14:30 weer worden opgehaald. De exacte tijden zullen tijdig worden doorgegeven aan de deelnemers.

Voor wie niet bekend is met het ‘kinderkamp’ is hier even een korte uitleg. Ieder jaar kamperen wij in de hal met de kinderen tot en met de E-jeugd. Een luchtbedje, slaapzak, een kussen en een setje kleding is alles wat er nodig is om er voor de kinderen een onvergetelijk weekend van te maken. De rest regelen wij! Leuke spelletjes, optredens, eten en drinken en een goede nachtrust (of niet). Ieder  jaar is ons kamp gekoppeld aan een thema en dit jaar is dat dus Sporting Delta’s wereld vol wonderen.

De kosten voor dit kamp zijn €15,- en kunnen alleen contant worden betaald. Voor dit kamp moet je jezelf wel even opgeven en dat kan dit jaar maar op één manier. Wij hebben een aantal gegevens van jou nodig. Vul daarom DIT INSCHRIJFFORMULIER volledig in, doe het samen met het geld in een envelop en schrijf je naam + team op die envelop. Als al het bovenstaande geregeld is, dan kun je het inleveren bij Didier Cornet (dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag aanwezig bij Sportingdelta)

Heb je meer vragen over het kamp, dan kun je natuurlijk altijd iemand van de kampcommissie aanspreken. Wij zullen zorgen dat de inschrijfformulieren ook achter de bar zullen liggen. Vraag hier even naar bij het barpersoneel.

Wij hebben er nu al super veel zin in terwijl de voorbereidingen nog in volle gang zijn en we kijken er nu al naar uit om jullie te mogen begroeten in ons Sporting Delta’s wereld vol wonderen park 24&25 maart.

De kampcommissie,

Hedy Weijts, Sandra van der Lijke-Flach, Pascal Bakker, Jeroen Tijhuis en Didier Cornet