Kroonen Bouwadvies sluit sponsorcontract voor 3 jaar

0

Kroonen Bouwadvies en Sporting Delta zijn een sponsorcontract overeen gekomen voor de duur van ruim 3 jaar als teamsponsor. We heten hen van harte welkom binnen onze vereniging.

Kroonen Bouwadvies geeft bouwkundig advies en begeleidt graag in uw traject van een nieuwbouw- of verbouwproject. Wij zijn zeer ervaren binnen de bouw- en installatiewereld en helpen u graag verder om uw idee gerealiseerd te krijgen. Wij ontzorgen door zaken en processen uit handen te nemen. Kroonen Bouwadvies fungeert als coördinator, begeleider en als aanspreekpunt voor, tijdens en na uw (ver)bouwtraject. Niet alleen als úw aanspreekpunt, maar ook voor alle partijen die betrokken zijn bij het traject. Naar keuze kunnen wij in iedere fase instappen.

In de praktijk verdient ons werk zich terug door beter overleg, minder problemen en fouten door controle, geen onverwachte kosten door kostenbewaking en offertevergelijk. Maar het belangrijkste: een beter eindresultaat van uw nieuwbouw- of verbouwproject!

www.kroonenbouwadvies.nl

De sponsorcommissie