Word jij de leukste, de gekste of luidruchtigste supporter?

0

De zaalcompetitie 2017-2018 is al weer even op gang. Ja, met nog 4 wedstrijden te gaan is het einde zelfs al bijna in zicht.

Ondanks de 2 overwinningen van afgelopen weekend bij TOP in Arnemuiden weten wij, Sporting Delta 1 en 2, dat we er toch echt nog een schepje bovenop zullen moeten en de broodnodige punten moeten pakken om ook volgend jaar weer in de hoofdklasse te kunnen spelen.

Als spelers en staf zullen wij volle bak gaan op de trainingen en in de wedstrijden om ons doel “ook volgend jaar weer Hoofdklasse spelen” te realiseren.

Het zou fantastisch zijn als jullie ons, net als de laatste thuiswedstrijd, massaal komen steunen om de tegenstanders het gevoel te geven dat de Deltahal een onneembare vesting is.

Daarom stellen wij voor de komende 3 thuiswedstrijden voor de leukste, de gekste of de luidruchtigste supporter een cadeaubon van € 25,- beschikbaar. Als jury zullen optreden Laurens, Annelies en Sylvia. Direct na de wedstrijd(en) zal de juryvoorzitter Laurens de prijs uitreiken.

Wil jij de leukste, de gekste of de luidruchtigste supporter worden van Sporting Delta? Ga dan nu aan de slag, maak je teamgenoten ook enthousiast, en laat zien dat we samen sterk zijn.

Tot zaterdag!

De Selectie