Bericht van het bestuur

0

Beste leden, wat een weekend!

Op vrijdagavond was het bubbelvoetbal een groot succes. De jeugd heeft zich goed vermaakt en was na afloop erg moe. Dames van de Jactico, top geregeld! Helaas ging het korfbal buiten afgelopen zaterdag niet door. Het was te koud buiten en we hebben met z’n allen de juiste beslissing genomen.

Zaterdagmiddag om 17.00 uur was in onze Deltahal de beslissingswedstrijd DVS – RWA. In een goedgevulde hal trok RWA aan het langste eind, wat betekent dat ze volgend jaar wederom in de 1e klasse spelen. Gefeliciteerd! Ook hier waren weer veel vrijwilligers actief. Bedankt!

Zaterdagavond stond in het teken van alle vrijwilligers. We hebben met z’n allen een hele gezellige avond gehad, mede door de barbezetting van OMC. Het was goed om te zien dat we met jong en oud waren. Nogmaals, vrijwilligers bedankt!

En nu met z’n allen op naar buiten.

Het bestuur