Mogen wij jullie even voorstellen? Onze kanjers van de D4:

0

Nora, Bernersy, Naomi, Manon, Estrella, Sanne, Kiki, Merijn, Ard, Floris en Daan.

Ze kwamen in het najaar van 2017 als nieuw team bij elkaar. De meesten nog nooit met 2 vakken gespeeld op 1 na. Het veldseizoen deden ze het al goed ondanks het feit dat ze zonder coach zaten. Ze eindigden als 2e onder PKC. Een paar enthousiaste ouders hebben het team gecoacht  en gelukkig  na een zoektocht en een oproep in de nieuwsbrief waren daar Owen, Douwe en Stijn die onze kids wilden gaan coachen en trainen. Zo begon het zaalseizoen met maar liefs 3 coaches.

Nu is het zaalseizoen afgelopen en het resultaat? Ze hebben 8 wedstrijden gewonnen en 4 verloren, hetzelfde als de nummer 2: Triade, alleen hebben zij meer doelpunten gescoord. Maar een 3e plaats van de 7 teams voor onze kanjers met dank ook aan hun coaches! Op naar het veldseizoen, ze gaan er weer tegen aan met elkaar en met hun coaches. En natuurlijk ook een woord van dank aan de teamsponsor: Buurman Administratie, de vader van Daan die Daan zijn team al jaren sponsort.

Namens de trotse ouders van de D4