Nieuws van de Jactico

0

BUBBELVOETBAL BIJ DELTA

Afgelopen vrijdag kon iedereen die boven de 1.50 meter is mee doen aan Bubbelvoetbal. Voetballen is leuk maar als je dan in een grote plastic bubbel zit is het nog leuker. Het valt nog niet mee om tegen een bal aan te trappen als je tegenstander dat op het zelfde moment wil doen. We hebben heel wat kinderen en ouders door de zaal zien rollen met hun benen in de lucht. De kinderen die er waren hebben een leuke avond gehad. Daar doen we het voor!

 

OPROEP VAN DE JACTICO

Wat wil de jeugd van Sporting Delta?

De Jactico vindt het leuk om dingen te organiseren voor de jeugd maar dan willen we wel graag weten wat jullie leuk vinden. Daarom vragen we nu jullie hulp vragen. Wat vinden jullie leuk om te doen bij Delta?? Laat het ons weten via sportingdeltajactico@gmail.com

AVOND4DAAGSE

Ook dit jaar loopt Sporting Delta weer mee met de Avond4daagse. Hou daarom 5 tot en met 8 juni vrij in de agenda. Binnenkort kunnen jullie je inschrijven en gaan we er weer een mooi feest van maken.

De Jactico