Nieuws vanuit de jeugdcommissie

0

Vriendjes- en Vriendinnetjes dag 2018!

Zaterdag 7 april a.s. is het weer zover. Dan organiseren wij een Vriend- en Vriendinnetjes in de Sporting Deltahal. Kom jij ook?

Het is bedoeld voor alle E’tjes, F’jes en Kangoeroes. Tijdens deze dag maken wij er 1 grote training van met zijn allen. Maar niet alleen voor de kinderen van Sporting Delta, maar ook voor jullie vriendjes en vriendinnetjes. Je mag namelijk iemand meenemen naar deze training om te laten zien wat wij allemaal leren bij de korfbal. Misschien is jouw vriendje wel net zo goed?

De exacte tijden zullen nog volgen, maar schrijf deze dag alvast dikgedrukt in je agenda. De leden binnen de E. F en Kangoeroe kunnen natuurlijk alvast gaan vragen aan hun vriendjes en vriendinnetjes of zij mee kunnen komen op zaterdag 7 april.

Voor deze dag moet je jezelf en je vriendje/vriendinnetje wel even opgeven –> Bij Didier als je bij Sporting Delta bent. Wanneer je jezelf opgeeft willen wij graag weten: De naam, leeftijd, je team en de naam en leeftijd van het vriendje of vriendinnetje dat je meeneemt.

De vorige keer was een groot succes! Meld je alvast aan! Vol=Vol.