Nieuws vanuit de Jeugdcommissie: Zaalseizoen 2017-2018 jeugdteams

0

Het zaalseizoen zit er weer op. Daarom hieronder een korte terugblik van alle jeugdteams.

F2: Voor het eerst meegedaan in competitieverband en toch maar even 4 wedstrijden gewonnen en 2 ploegen onder zich gehouden. Knap hoor. Op naar het veld. Succes Sterre en Didier en spelertjes.

F1: Maar net achter de nummer 1 en 2 geëindigd met een mooie 3e plaats. Goed gedaan van iedereen en de trainers Gerda en Kayleigh. Ga zo door op het veld!

E4: De E4 zat in een zware poule en zijn jammer genoeg onderaan geëindigd. De laatste paar wedstrijden zaten ze wel dichtbij een overwinning.  Sven en Myrthe en kids goed gedaan hoor!

E3: Een 5e plaats behaald en een paar hele grote overwinningen. Ook een stijgende lijn aan het einde van de zaal dus super gedaan door spelers en speelsters en trainers Mitchel, Yasmine en Danique.

E2: Ook een mooie 3e plaats behaald door de E2 en veel doelpunten gemaakt. Knap gedaan hoor door het hele team en Alicia en Lisanne. Ga zo door op het veld!

E1: De E1 haalde een mooie 3e plaats. Maar 2 punten achter de nummers 1 en 2. Ook een keer gewonnen van de kampioen dus super goed van het hele team en Lianne en Simone!

D4: Al een mooi enthousiast stukje kunnen lezen over het zaalseizoen van de D4. Mooie 3e plek gehaald met grote uitslagen. Super knap van jullie en de nieuwe trainers; Douwe, Stijn en Owen!

D3: Onderaan geëindigd maar wel twee overwinningen gepakt. Maar net verloren van de nummer twee dus ook een stijgende lijn te pakken. Goed gedaan allemaal en natuurlijk Jan en Cynthia.

D2: Een hele knappe 2e plek behaald niet ver achter de D1 van Juliana. Goed gedaan hoor. Vooruitgang is te zien mede door jullie enthousiaste trainers Jorg, Mikey en Michael!  Op naar het veld!

D1: 6e plek behaald! Twee ploegen onder zich weten te houden in de hoofdklasse. Knap gedaan met bijna allemaal 1e jaars D1 spelers en speelsters.  Zelfs een keer winst tegen de nummer 3 dus alles is mogelijk. Succes op het veld allemaal en Didier en Sasja.

C3: Hele mooie tweede plaats behaald achter Twist C1. Goed gedaan hoor. Ook bij jullie zit een opgaande lijn mede door de enthousiaste en gedreven trainers. Spelers en speelsters C3 en Martijn, Mirjam en Evert en Lilian veel succes op het veld.

C2: Ook de C2 heeft een mooie 3e (gedeeld 2e) plek behaald. Veel spannende wedstrijden netjes tot winst gebracht. Knap gedaan hoor. Succes op het veld, gelukkig ook weer met Nicole, die vanaf het begin van de zaal Rik heeft opgevolgd!

C1: Ook hier weer een 3e plek met twee goeie ploegen op nr 1 en 2. Wel één keer van de kampioen kunnen winnen. In dit team zitten veel mogelijkheden die er steeds vaker uitkomen. Op het veld weer in de hoofdklasse aan de bak. Succes C1 en Laurens en Lisanne!

B3: Een goeie 4e plek behaald door de B3. De laatste twee wedstrijden maar net verloren van de nummers 1 en 2. Knap gedaan en succes allemaal en Willem op het veld.

B2: Een 5e plek behaald door de B2 in deze zaalcompetitie. Knap dat ook gewoon van de nummer twee  werd gewonnen! Succes op het veld voor alle spelers en speelsters samen met Nicole en Roberto!

B1: Het vlaggenschip van de jeugd hadden een play-off droom maar dat lukte net niet helaas. Mooie plek in de middenmoot behaald met heel veel spannende wedstrijden en veel doelpunten (voor en tegen). Op het veld weer aan de bak om daar ook weer met de besten mee te doen. Succes voor de spelers en speelsters  en Andy en Zachary ook in de halve finale van de beker!