Du-Do Aanhangwagens en Sporting Delta sluiten nieuwe sponsorovereenkomst

0

Wij verhuren meer dan honderd aanhangwagens, van open enkel Assers tot kantelbare autotrailers. Zo vindt u bij ons voor bijna elke klus een geschikte aanhangwagen!  Ook hebben wij een groot assortiment van alles wat met aanhangwagens te maken heeft. We hebben allerlei onderdelen op voorraad, van stickers tot complete oploopremmen. Wanneer u een aanhangwagen bij ons huurt, kunt u onder andere afdeknetten en steek- en kruiwagens huren en uw kentekenplaat laten maken.

Onze aanhangwagens worden regelmatig gekeurd en goed onderhouden. Wij werken zo goed mogelijk met iedere klant samen, om de geschikte aanhangwagen te vinden en ervoor te zorgen dat u veilig de weg op gaat. Geen ingewikkelde formulieren, geen borg. Een open enkel Asser huurt u per kalenderdag voor 20 euro. En bent u binnen 4 uur terug? Dan betaalt u slechts 12,50 euro. Wij kunnen u in samenwerking met HVC zelfs een gratis aanhangwagen aanbieden voor 2 uur, om huis- en tuinafval weg te gooien. Lees meer over onze tarieven voor elke aanhangwagen.

We kunnen samen uw aanhangwagen naar wens samenstellen en bestellen, of kom kijken in onze showroom! Wij verhuren kleinere bagagewagens in diverse afmetingen, die er speciaal voor gemaakt zijn om extra bagage mee te nemen op vakantie.  Wij zijn RDW-erkend en drukken allerlei kentekenplaten zoals de witte kentekenplaat voor op de aanhangwagen of de gele kentekenplaat voor uw auto of motor.


We zijn verheugd dat Du-Do aan ons verbonden blijft.

De sponsorcommissie