Terugblik vriendjes- en vriendinnetjesdag 2018

0

Waar woensdag 4 april ‘pas’ 44 kinderen zouden gaan deelnemen bleek de teller op de dag zelf maarliefst op 78 te staan. Bij veel leden is het gelukt om één of meerdere vriendjes op te trommelen om deel te nemen aan de vriendjes en vriendinnetjes dag.

Om 09.30 stroomden de kinderen de zaal binnen. Een aantal leden kwam alleen, maar de grootste groep kwam toch binnen met een vriendje of vriendinnetje aan de hand meegenomen.
Na een korte opening zijn we om 09.45 gestart met onze activiteiten.

Gooien, vangen, samenwerken, vrijlopen, scoren, rennen, springen, kruipen en het mikken. Alles van korfbal kwam aan bod in de verschillende spellen.

Na 5 rondes gespeeld te hebben en wat rode gezichten te zien verschijnen hebben de kinderen wel even een drinkpauze in de kantine verdiend.

Vervolgens werd het 2e deel van de spellen hervat. Het was leuk om te zien dat de leden hun vriendjes zo goed hielpen bij de spellen. Op deze manier kon iedereen het maximale eruit halen.

Als verrassing hebben we na 10 spellen gespeeld te hebben de kinderen beloond met een pauze waar heerlijke frietjes gegeten werden.

Tot slot hebben we de dag afgesloten met een gezamenlijk eindspel. Het zogenaamde lijnentikkertje wat overigens een leuk beeld opleverde vanaf de tribune. Zie voor foto’s de facebookpagina van de Deltawarriors.

Na een afsluitend praatje volgde de traditionele groepsfoto, het uitdelen van een folder en bij de deur werden de laatste hongerige maagjes nog gevuld met een doosje snacks.

Wij hopen natuurlijk dat wij iedereen enthousiast gemaakt hebben voor de korfbalsport en kijken er erg naar uit om vriendjes en vriendinnetjes nog eens te verwelkomen bij de reguliere trainingen. Er mag een 3-tal gratis trainingen gevolgd worden, dus ik zou zeggen tot komende week!!

Een geslaagde dag, een mooi aantal kinderen en een hoop enthousiasme bij zowel de kinderen, maar ook zeker niet vergetend de leiding.

Mijn dank gaat daarom ook uit naar alle leiding van deze geslaagde dag!

Gerda!, Simone, Ewout, Alicia, Yasmine, Esther, Miranda, Sven, Myrthe, Wesley, Zita, Yvette en natuurlijk de hulp in de keuken van Sonja en Esther!

Hopelijk tot snel,

Didier