Inleveren sponsorkleding en teamtassen

0

Het seizoen loopt ten einde, maar er zijn alweer een heleboel vrijwilligers bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Hierbij hoort ook altijd weer het inleveren van de sponsorkleding en teamtassen (met bal).

Omdat onze accommodatie door meerdere partijen gebruikt wordt moeten we er voor zorgen dat deze spullen niet overal terecht komen. Vandaar de vraag om met klem alleen de spullen in te leveren op de aangegeven data, zodat er gecontroleerd kan worden of alle spullen worden ingeleverd.

In de week van 4 t/m 8 juni is er geen moment om spullen in te leveren (dit ivm de avondvierdaagse).

Op de volgende data kunnen de tassen met (schoongewassen) kleding worden ingeleverd:

MAANDAG 11 JUNI 19.00 uur t/m 20.30 uur

DINSDAG 12 JUNI 19.00 uur t/m 21.00 uur

WOENSDAG 13 JUNI 19.00 uur t/m 21.00 uur

DONDERDAG 14 JUNI 18.30 uur t/m 20.30 uur

Dit bij elkaar zijn meer dan 7,5 uur ruimte om je spullen in te leveren en dat er voor ons een vrijwilligers (Tineke Verboon of Gerda van der Laan) aanwezig is om jullie spullen in ontvangst te nemen.