Nieuws vanuit de jeugdcommissie: Goed nieuws voor de B-selectie!

0

Voor volgend seizoen hebben we twee toppers bereid gevonden om de B-selectie op zich te nemen.
Stefan de Blaay wordt de nieuwe trainer van onze B-selectie en coach van de B1.

Wij zijn blij met Stefan een trainer binnen te halen die onze B-jeugd met een dosis enthousiasme en met goede ideeën omtrent de korfbalontwikkelingen zal gaan begeleiden. Stefan is een goeie bekende bij Sporting Delta, aangezien hij een aantal jaar geleden al meerdere jeugdteams heeft getraind.

Naast Stefan gaat Nicole vd Laan als assistent bij de B-selectie aan de slag. Nicole heeft al vaker jeugdploegen getraind, heeft alle jeugdselecties doorlopen en is sinds dit seizoen in het 1e van Delta te bewonderen!

Stefan en Nicole heel veel succes!!

Jeugdcommissie