Sporting Delta en SDK sluiten samenwerkingsverband / sponsorcontract

0

Bij SDK kinderopvang staat het plezier van kinderen op nummer één! Ieder kind heeft van nature de drang om zich spelenderwijs te ontwikkelen en daarom bieden wij hen een kansrijke speelomgeving. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, bij ruim twintig locaties in Dordrecht en twee in Oud-Beijerland.

Ons kinderdagverblijf is er speciaal voor kinderen van nul tot vier jaar. Voor de oudere kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, is er onze buitenschoolse opvang. Op iedere groep werken vaste pedagogisch medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat jouw kindje zich zo snel mogelijk thuis voelt. Buiten zijn vinden wij erg belangrijk. Dit doen wij daarom zo vaak als mogelijk. Want buiten onze locaties valt nog veel meer te ontdekken. Dagelijks organiseren de medewerkers allerlei activiteiten, passend bij de leeftijd van de kinderen. Zo stimuleren wij hun ontwikkeling op gebieden als muziek, spel, taal, creativiteit, zelfredzaamheid, samen spelen en samen delen.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties zijn kinderen de hele dag welkom bij onze vakantieopvang. We organiseren dan nóg meer verschillende activiteiten, workshops en we maken super toffe uitstapjes. Zo brengen we bezoekjes aan bijvoorbeeld de zorgboerderij, gaan we swingen bij Big Rivers, trekken we de natuur in, bekijken we reptielen van dichtbij of bezoeken we de chocolaterie om te leren waar chocolade vandaan komt. Het is tenslotte vakantie! 

Nieuwsgierig? Kom langs!

Bel of mail voor een vrijblijvende rondleiding: 078 622 61 99 – kantoor@sdk-kinderopvang.nl / www.sdk-kinderopvang.nl

De sponsorcommissie