Terugblik op een geslaagd schoolkorfbaltoernooi

0

Hallo allemaal,

Er zijn alweer meer dan 2 weken voorbij, maar toch wil ik nog even melden dat het schoolkorfbaltoernooi ook dit jaar weer een groot succes was.

Met heel veel enthousiaste, sportieve kinderen die hebben gestreden voor de bekers. Helaas is er altijd maar 1 winnaar per poule en die mochten zich een week later op finaledag bij KC Dordrecht meten met de andere winnaars.

Ook zie en hoor ik de laatste week nieuwe namen, zie nieuwe gezichten en dan komt vaak de opmerking: “zij of hij vond het schoolkorfbal zo leuk”. En dat is natuurlijk leuk meegenomen!

Om deze dag te kunnen organiseren hadden we vrijwilligers nodig. Het ging niet van harte want het toernooi viel samen met de landelijke examens en toetsweek op diverse scholen. Maar het lukte. En daarom wil ik Adrie, Rini, Rina, Peter, Bertus, Aad, Nicole, Zita, Elise, Kayleigh, Wendy, Wessel, Alicia, Dirk, Ronald, Tineke en Sterre bedanken voor hun hulp en inzet.

Op naar volgend jaar!

Gerda