Uitbreiding technische staf A selectie.

0

Met ingang van het nieuwe seizoen zal onze hoofdtrainer Michael Dissel geassisteerd worden door Steven van Raffe.

Michael Dissel vindt in Steven van Raffe een oude bekende aan zijn zij. Michael kent Steven van zijn tijd bij Weidevogels.

Onderstaand stel Steven zich alvast even voor:

Van vakmaat pakten we samen de B1 op in de hoofdklasse. Daarna kozen we beide om iets te gaan doen bij een andere vereniging. Michael koos voor Meervogels. Ik koos via mijn netwerk voor Dalto uit Driebergen.
Na een jaar voelde ik me thuis in Driebergen. We formeerden een sterke trainersstaf met een uitgebreid trainingsprogramma. Daarbij kon ik meekijken in de keuken bij Kees Rodenburg. We promoveerden met de A2 naar de overgangsklasse en bleven daar.

Vorig jaar deed ik niets op het korfbalveld. Mijn vriendin, Naomi, studeerde naast haar baan en haalde haar HBO-diploma. Het was tijd om meer tijd samen door te brengen. Tijdens onze reis door Zuid Afrika besloot ik alleen in te gaan op de uitnodiging van Michael om verder te praten met Sporting Delta.

De reden dat ik voor Sporting Delta kies is de goede basis die er ligt. De groep is sterk en wordt, ondanks wat doorstroom en een goede speelster die vertrekt, sterker. Er komen spelers (terug) en er stroomt talent door uit de B1. Daarbij blijft een zeer succesvolle trainersstaf, bestaande uit Eva Brouwers en Harry Nolet, bij elkaar.

Het plan is dat ik een koppel ga vormen met Michael op de A1. Mijn taak is daar iets nieuws toe te voegen aan het bestaande programma. We zijn misschien geen favoriet, maar Michael en ik zijn ervan overtuigd dat wij van iedereen kunnen winnen.