Cursusavonden interne scheidsrechters

0

In de laatste Webbrief van het seizoen is er gezegd dat we het niveau van de scheidsrechters intern willen opkrikken. Nu weten we ook hoe we dit gaan doen: we zullen twee (data nog nader te bepalen) cursusavonden gaan geven.

Op deze avonden zullen we uitleg gaan geven over de nieuwe regels, oude regels, omgaan met spelers, coaches en tips en tricks om nog beter te kunnen gaan fluiten.

Hiervoor zijn de volgende mensen uitgenodigd:

Donna Berkhout, Roxanne Camfferman, Sifra Mol, Cynthia Nolet, Kelsey vd Straaten, Charlotte de Waard, Yasmine Eichhorn, Jordi vd Berg, Matthijs Den Besten, Sven Blokmaker, Davy Eichhorn, Mitchel Eichhorn, Brian Gorter, Bart Krahe, Bart vd Zee, Niels de Koning, Mark Verdonk, Rens Kooren, Mark vd Bos,  Mikey Poot, Deborah Bernaards, Jasmijn Beljaars, Silvia Goossens, Ester Prooij, Sven Poots, Jesse van de Putte, Mark Gennisse, Naomi Bosma, Myrthe Kwakernaat, Marit van Raalte, Michiel ten Berge, Douwe van Chastelet, Stijn Detmar, Olaf van der Padt, Stuart Monster, Glenn Vink, Owen Kloeg, Wessel van der Laan, Stan van der Lijke, Jeroen Stoop, Jesse de Winter, Thomas van Essen, Nathan Visser, Julian van Zanten, Patty van Genderen, Pascalle van der Ploeg, Kayleigh Schoenaker, Sacha Verboon, Danique Bosman, Alicia Hardenbol, Tessa Hornes, Jennifer Koster, Dominique van der Ploeg, Francien van den Ing, Evi Schotman, Sam van Rijswijk, Max Bouman, Daniel van Essen, Thomas Vermeulen, Lotte Schilten, Britt van Herk.

Ook de gehele selectie wordt uitgenodigd. Staat je naam erbij terwijl je dit seizoen een teampje gaat coachen of training gaat geven? Laat het me dan even weten, want dan hoef je hier uiteraard niet bij te zijn. Staat je naam er niet bij en wil je graag fluiten? Laat het me dan ook even weten!

Zodra de data bepaald zijn worden deze uiteraard bekend gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Brian de Vree (06-53460607)