Nieuws vanuit de jeugdcommissie: uitbreiding van de commissie

0

Hi allemaal, een tijdje geleden ben ik benaderd om toe te treden tot de jeugdcommissie, en ben heel kort geleden hierin gestart, dus ik wil hierbij een kleine introductie over mezelf geven.

Ik ben Rob Maccolini, getrouwd met Floor en vader van twee zoons Mitch (A4) en Jordy (B1) die beiden bij Sporting Delta korfballen.

Vorig seizoen ben ik de B2 betrokken geweest als coach en zelf heb ik ook jarenlang gekorfbald, ben begonnen als pupil bij Quick in Dordrecht, hier heb ik alle jeugdteams doorlopen en daarna een aantal jaren in het eerste team gespeeld. Vervolgens mijn korfballoopbaan bij De Regenboog voortgezet en daar ook een tijdje in de selectie gespeeld, waar ik door een knieblessure helaas moest stoppen met korfballen.

Verder kijk ik graag naar vrijwel alle soorten sport, ben graag op reis zowel zakelijk als met mijn gezin, en geniet ik van het kijken naar mijn kinderen als ze moeten spelen. Ik heb me dus sinds kort aangesloten bij de jeugdcommissie en hoop daarmee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de club.

Je zal me regelmatig langs de velden zien bij trainingen en wedstrijden, dus bij vragen kun je me altijd aanspreken.

Groeten

Rob Maccolini