Van het bestuur

0

Wat is er de afgelopen zomer tijdens de vakantie veel gebeurd! Er is door een aantal mensen heel hard door gewerkt om weer het een en ander voor elkaar te krijgen.

Zoals u misschien al heeft gemerkt staat er een nieuw koffiezetapparaat: een nieuwe smaak waar we alleen maar positieve reacties op hebben gehoord.

Ook heeft u gemerkt dat we erg actief zijn op FB en Instagram. Dit is het werk van Edwin van Rijswijk, die deze taak op zich heeft genomen, iets waar we als vereniging erg blij mee zijn.

Tevens hebben we Jaap Hoek bereid gevonden om zitting te nemen in de sponsorcommissie: een frisse wind met nieuwe ideeën, u gaat van hem horen!

De afgelopen weken is er keihard gewerkt om iedereen zijn of haar kleding te geven, iets wat bijna is gelukt. Veel teams hebben nu sponsorkleding, voor de laatste teams wordt nog naar een sponsor gezocht. Wilt u een steentje bijdragen, laat het ons weten op: sponsoring@sportingdelta.nl. We willen Tineke en Gerda toch even bedanken voor al het uitzoeken en uitdelen van alle kleding: dit is echt een mega klus. Dames bedankt!

Binnenkort krijgen alle leden een uitnodiging voor de jaarlijkse ledenvergadering: de ALV. Dit is iets later als u van ons gewend bent maar door omstandigheden op bestuurlijk vlak hebben wij dit niet eerder rond gekregen.

Tevens wil ik u vragen om allemaal 10 november vrij te houden voor de jaarlijkse Supportersdag die dit jaar wordt gekoppeld aan ons jubileum. Het belooft een fantastische dag te worden met veel korfbal en vermaak.

Ook zijn we volop bezig geweest met de AVG. De komende weken krijgt ieder lid van de vereniging een formulier om te ondertekenen, zodat we de AVG ook netjes geregistreerd hebben staan. Hou dit dus goed in de gaten. Ook in Sportlink hebben we te maken met de AVG. Hieronder een advies van Sporting Delta aan haar minderjarige leden en ouders:

Advies van clubs aan leden onder 16 jaar

We adviseren verenigingen de leden van onder 16 jaar te informeren dat zij hun gegevens niet meer zelf in de app kunnen wijzigen. En dat als deze jongere leden wel graag persoonlijke gegevens (zoals de spelersfoto) willen wijzigen, dat dit A via de ouders van de speler gaat en dat B het e-mailadres van de ouder naar de club gestuurd kan worden.

Voor de speler die jonger is dan 16 jaar simpelweg een mailtje naar de club met bijvoorbeeld ‘Ik wil graag persoonlijke gegevens in de app wijzigen. Kunnen jullie het e-mailadres van mijn ouder vastleggen? Het e-mailadres van mijn vader ispapa@gmail.com’. Zodoende kan de club dit mailadres in de ledenadministratie vastleggen zodat gegevens gewijzigd kunnen worden. Toch wel zo leuk, want ook privacy-instellingen kunnen door de ouder gewijzigd worden en pas dan kan de speler ook als Player of the Match gekozen worden. Dit maakt het voor de jongere leden allemaal een stuk leuker.

Zoals u ziet zijn we op de juiste weg, maar kunnen we nog wat hulp gebruiken. En volgens het gezegde staan de beste stuurlui aan wal. Dus denkt u nu: ik kan het beter, ik heb goede ideeën, laat het ons weten! We kunnen uw hulp echt goed gebruiken. Spreek ons aan; we zijn genoeg bij Sporting Delta.

We wensen iedereen een heel sportief en gezond sportjaar toe.

Namens het bestuur,

Roland Staneke