Bram van Geffen technisch adviseur Sporting Delta

0

PERSBERICHT:

DORDRECHT – Het bestuur van Sporting Delta heeft Bram van Geffen aangesteld als technisch adviseur van de club.

Van Geffen (67) wordt bij Sporting Delta verantwoordelijk voor de interne begeleiding van (jeugd)trainers, het analyseren van spelers en het opleiden van trainers.

Bram van Geffen speelde in het verleden op het hoogste niveau voor Deetos en werd begin jaren ’80 met die ploeg kampioen van Nederland. Naast zijn spelerscarrière heeft hij als trainer een grote staat van dienst opgebouwd, bij onder meer HKC, Tjoba, Vlaardingen, PSV en op het hoogste niveau bij Fortuna, Excelsior en Deetos. Zijn laatste club als trainer was het Rotterdamse Thor.

“We zijn er trots op dat iemand met zo’n schat aan ervaring onze club komt helpen. De wens was er al langer. Met deze invulling hopen we het niveau binnen de club naar hoger plan te krijgen,” aldus Roland Staneke namens het bestuur van Sporting Delta.

De reden waarom Van Geffen voor Sporting Delta heeft gekozen is duidelijk:
‘Ik heb diverse gesprekken gevoerd en daarin sprak de ambitie van de beleidsbepalers binnen Sporting Delta mij aan. In deze functie heb ik meer vrijheid en hoef ik niet 3x per week verplicht op het veld te staan, dat heb ik lang genoeg gedaan.” aldus Van Geffen die onlangs zijn trainerscarriere definitief beëindigde.

De verbintenis tussen beide partijen is voor minimaal 1 jaar aangegaan.

Foto: Bram van Geffen geflankeerd door bestuursleden Roland Staneke en Gerda van der Laan.