Eerste thuiswedstrijd Delta 1 en 2

0

Zaterdag belooft een drukke dag te worden aan de Gravensingel. Er staan maarliefst 14 thuiswedstrijden op het programma. Om 9.00 uur start de F1 en om 16.00 uur sluiten het 5e en ons vlaggenschip de dag af. Daartussen komen de D3, E3, C2, C1, B1, B2, A2, A1, A4, 3e en 2e aan bod.

Het wordt de eerste thuiswedstrijd van de selectie in dit nieuwe seizoen. Beide teams verloren vorige week de eerste wedstrijd. Duo Bongers/Carolus beleeft hun debuut aan de Gravensingel. Sporting Delta 1 neemt het op tegen Tweemaal Zes, wat vorige week ook verloor, en Delta 2 krijgt het lastige NIC 3 op bezoek. Wat kan het thuispubliek verwachten?

Coach Jan Bongers is duidelijk in zijn voorspelling. “Het publiek kan een zeer gretig Sporting Delta verwachten wat uiteraard voor de overwinning gaat. Strijd, passie en gevarieerd korfbal over alle schijven gaat ons de overwinning brengen.

Ook de coach van Sporting Delta 2, Patrick van der Lijke, stelt een positieve uitslag in het vooruitzicht. “Het wordt een pittig potje tegen NIC 3, maar met de wedstrijd van vorige week in gedachten én de trainingen van deze week moeten de punten aan de Gravensingel blijven.

Kortom, aan de instelling van de ploegen zal het niet liggen. Het belooft een zonnige dag te worden. Alle ingredienten zijn dus aanwezig voor een lekker ‘dagje Delta’. Sonja zorgt voor lekkere broodjes gezond en filet americain en de keukenbrigade houdt de frituur warm voor het bekende ‘schaaltje friet met hapjes’. Dus is er geen reden om thuis te gaan eten.

Tot zaterdag!