Koos Burgers beklimt Mont Ventoux

0

Sporting Delta-lid Koos Burgers is één van de 340 deelnemers die op 22 september de Mont Ventoux beklimt. Koos (60) zet zich op deze dag in voor het goede doel; CliniClowns.

Dit is niet de eerste keer voor hem “Het wordt mijn vierde keer.”

Koos is ruim 50 jaar lid van Sporting Delta.”Na vele jaren te hebben gekorfbald moest ik stoppen vanwege blessures. Ik ben daarna op de racefiets gesprongen en fiets nu nog steeds.” zegt Koos die als vrijwilliger ook iedere maand oud papier ophaalt voor de club.

“Het is een geweldig evenement. Je kunt ook wandelen of hardlopen. Wij fietsen met een groepje. Als wij bovenop de top staan dan zien en voelen wij de emotionele momenten en weten dan waar we het voor doen. In één woord: Prachtig!”

Natuurlijk is iedereen die hieraan meedoet op zoek naar sponsors.

“Ik zal het tof vinden als er leden zijn van Sporting Delta die mij willen sponsoren. Iedere euro is welkom.”
CliniClows zet zich in voor zieke en gehandicapten kinderen en mensen met dementie.
Wil jij Koos ook een steuntje in de rug geven. Kijk op www.alpentocht.nl. Doneer deelnemer: Koos Burgers. Het overige wijst zich vanzelf.

“Alvast hartstikke bedankt namens mij, maar vooral namens de kinderen die de CliniClowns aan hun bed hebben staan. Die hen laten lachen, de ziekte, pijn en verdriet op dat moment een beetje doen verzachten.” besluit Koos.