Update bardienstschema!

0

Het was weer een gezellig druk weekend bij Sporting Delta!

Allereerst willen we de midweek bedanken. Ondanks dat we goed gekeken hadden naar de planning achter de bar was er afgelopen zaterdag toch een foutje in geslopen. In plaats van namen stond er alleen “midweek”. Gelukkig hebben jullie het onder elkaar kunnen oplossen. Linda, Richard en Pim hartelijk dank daarvoor. 

Olaf en Nathan bedankt dat jullie het overgenomen hadden van Tessa en Sam. En Stan en Myrthe bedankt voor jullie hulp tijdens de drukke laatste uurtjes! Reno en Cynthia jullie waren weer geweldig! Hopelijk kunnen we jullie nog een keertje inzetten!

We kregen van de week ook nog een vraag hoe het nou precies gaat met het inplannen van de bar/keuken diensten. En hoe het kon zijn dat er mensen soms snel achter elkaar worden ingepland.

We kunnen leden inplannen van alle senioren (dus van het 1e t/m het 7e) en alle A-leden. Vorig jaar zijn we ook weer begonnen met ouders van A-leden in te zetten; dit omdat we gewoon te weinig mensen hebben om de bar-/keukendiensten te kunnen vullen. We houden dan bij hoe vaak iemand wordt ingezet en proberen dat per seizoen gelijk te verdelen. Het kan dus voorkomen dat je in 2 weken tijd 2x staat. Maar dat betekent dan wel dat er daarna weer een langere tijd tussen zit. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de eigen wedstrijden en daar voldoende tijd tussen te laten zitten zodat er even lekker gedoucht kan worden. Als iemand een team coacht of heel vaak scheidsrechter is, dan proberen we die zoveel mogelijk te ontzien binnen de kantine/bardiensten.

Mochten hier nog vragen over zijn dan horen we dit graag. Of als er mensen zijn die graag extra ingezet willen worden, horen we dat ook heel graag! Jullie kunnen ons altijd aanspreken of mailen naar kantinediensten@sportingdelta.nl.

Ook is het de bedoeling dat als je jouw naam op de planning ziet staan en je kunt niet, dat je altijd zelf vervanging regelt. Wij kunnen proberen mee te denken en met suggesties te komen, maar het blijft altijd jullie eigen verantwoordelijkheid.

Wij delen jullie niet in om vervelend te doen, maar om Sporting Delta gezellig en draaiende te houden.

Graag willen we de leden ook nog vragen of als ze ergens een potje klein geld hebben staan en dit willen omruilen, dit dan op dagen te doen dat het eerste en tweede thuis spelen. We kunnen op die dagen klein geld altijd goed gebruiken!

En Sonja, namens de kantinecommissie, beterschap met je gekneusde rib!

Let op! Er zijn enkele wijzigingen in het rooster geplaatst. Bekijk het hele rooster op: www.sportingdelta.nl/bardiensten.

Willem, Bert, Jasmijn en Tamara