D2 kampioen!

0

Vorige week al werd de D2 met Demi, Elise, Dione, Nora, Mara, Lucas, Sem, Yoran, Koen en Martijn
kampioen, maar wat is er nu leuker dan dit feestje thuis bij Delta vieren?

Niks dus, want afgelopen zaterdag was het, na wederom een klinkende overwinning, groot feest op ons eigen veld! Lekker zonnetje erbij en heeeel veel supporters! Geweldig, sommigen hadden zelfs vuurwerk bij zich! De A1 en D1 hadden zich bij de dug-out verzameld en zongen de D2 naar het laatste fluitsignaal.

Nadat dit had geklonken en nadat de rookwolken van het vuurwerk waren opgetrokken, kregen de kanjers van de D2 mooie bekers, bloemen en een leuke attentie van de jeugdcommissie. Toen was het natuurlijk tijd om op de tafels te dansen, onder luid gezang van ‘we are the champions’. Er werd een heerlijke taart verorberd en samen met D1 werd een echte polonaise ingezet! Onder de douche ging het feest gewoon door. Samen met ons (de trainers) ging het van links naar rechts en werd er lekker gehost en gesprongen. Het was een feestje om niet snel te vergeten.

Wij willen ouders, de D1 en de trainers van D1 (Didier, Simone en Frank) enorm bedanken voor hun support! We kijken uit naar het zaalseizoen en hopen dat het weer zo’n succes wordt!

Namens de D2,

sportieve groeten van Simone en Lianne