Het geld ligt niet alleen op straat

0

Bijna ieder lid van Sporting Delta weet dat de kreet “Het geld ligt op straat” hoort bij de
oud papier activiteiten van onze club. “Makkelijk” geld verdienen om Delta leuk en
gezellig te houden.

Het geld ligt niet alleen op straat maar ook op de digitale snelweg. Als je op de website van Sporting Delta komt zie je naast de logo’s van SDK Kinderopvang en FYSIQUE ook het logo van webwinkel Bol.com. Als je voornemens bent om iets te kopen via internet doe dit dan door eerst op onze website op dit logo te klikken. Sporting Delta ontvangt dan een sponsorvergoeding van bol.com. Het kost je niets, jouw aankoop kost hetzelfde alleen wordt deze gekoppeld aan Sporting Delta.

Dus koop je iets via bol.com of ken je iemand die wat gaat bestellen laat dit dan lopen via onze website. Want… het geld ligt niet alleen op straat.

De sponsorcommissie