Jubilarissen bij Sporting Delta

0

DORDRECHT – Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Sporting Delta, die 31 oktober werd gehouden is een aantal jubilarissen gehuldigd.

Zo zijn Engel Gerritsen, Maikel Versluis en Rien Sabben gehuldigd vanwege hun 25- jarig lidmaatschap van de korfbalclub. Adrie Kardienaal is maar liefst 60 jaar lid van de vereniging.

Naast het doornemen van de financiële en organisatorische zaken werd er ook afscheid genomen van twee bestuursleden. Annika Bakker- Heida had eerder al haar voorzitterschap neergelegd en werd door de bestuur bedankt voor haar werk. Ook René Visser keert niet terug in het bestuur. Hij moet vanwege medische redenen een stapje terug doen. Een staande ovatie en applaus viel hem ten deel.
Hans Wesdijk en Leo de Vlaming werden bedankt voor hun inzet voor de vereniging. Zij konden helaas niet aanwezig zijn.

Het bestuur, waar Marja Ridderhof toetreedt en functie van penningmeester gaat vervullen samen met Joeri de Bruijn, bestaat verder uit Gerda van der Laan (secretaris), Roland Staneke (sponsoring) en Willem Vermeulen (facilitair). De functie van voorzitter is nog vacant.

Op de foto van links naar rechts Annika Bakker-Heida, René Visser, Adrie Kardienaal, Rien Sabben, Engel Gerritsen en Maikel Versluis.