Derby tegen Oranje Wit

0

De eerste competitiewedstrijd in 2019 is meteen een lekkere wedstrijd. Stadsgenoot Oranje Wit komt zaterdag op bezoek in Dubbeldam.

Beide ploegen staan bovenaan in de Overgangsklasse B en delen deze plek met Swift en Fiks. Alle vier de ploegen staan op 6 punten uit vier wedstrijden.

Ook Swift en Fiks treffen elkaar zaterdag, dus voor alle ploegen staat de koppositie op het spel. Oranje Wit zal in volle sterkte aantreden in de Deltahal. Met de schutters Oppe, Brouwer en Van Gent zal Delta terdege rekening moeten houden. Gebleken is dat het jonge Oranje Wit het tegen de betere ploegen goed doet.

Dat is ook trainer Jan Bongers opgevallen. “Oranje Wit is een goede ploeg met uitstekende aanvallers bij met name de mannen. Aan ons de taak om met dezelfde energie en enthousiasme als tegen Fiks de wedstrijd te spelen. Oranje Wit zal het beste in onze spelers naar boven halen en we kijken er erg naar uit om zaterdag de competitie te vervolgen. We hopen weer op de steun van de supporters, want dat is écht een belangrijke factor voor ons,” aldus Jan Bongers die er samen met Arthur Carolus nog een jaar aanplakt bij Sporting Delta.

Aanvang 20.00 uur.