Pittige thuiswedstrijden voor selectie

0

Sporting Delta 1 en 2 wachten zaterdag pittige wedstrijden. Swift 1 en Groen Geel 2 komen op bezoek.

In de vorige ontmoeting met Swift 1 domineerde Sporting Delta geruime tijd. Ging het rusten met een voorsprong, maar gaf het de winst toch weg. De laatste wedstrijden lijkt de ploeg niet in vorm te zijn of zijn de verwachtingen te hoog?
Dat laatste kan wellicht een verklaring zijn.
We moeten ook niet vergeten dat het team t.o.v. vorig jaar flink gewijzigd is. Met een stabiele Overgangsklasser is ook niks mis!
Eerder deze week werd de ploeg nog geconfronteerd met een bericht van de supportersclub waarin het de onvoorwaardelijke steun uitsprak aan de ploeg. Dat zal in de eigen hal kracht geven, want in de thuiswedstrijden is de 9e man zeer belangrijk.
Coach Jan Bongers “We spelen thuis. De Delta-supporters mogen én moeten altijd strijd, passie en plezier zien. Eén team, één doel. Uit waren we dichtbij een overwinning. Zaterdag gaan we er voor!”

De supporters krijgen eerst nog de wedstrijd tussen Sporting Delta 2 en Groen Geel 2 voorgeschoteld.
De eerdere ontmoeting eindigde in 29-18 winst voor de ploeg uit Wormer, die de 2e plek in de poule bezet. De bezoekers scoren gemiddeld bijna 25 doelpunten per wedstrijd en verloren vorige week van koploper Nieuwerkerk 2.
Aanvang: 18.30 uur.