Sporting Delta 1 begint aan returnwedstrijden

0

A.s zaterdag reist Sporting Delta 1 wederom naar Den Haag. Tegenstander is Achilles. Dat betekent dat Sporting Delta aan de returnwedstrijden gaat beginnen. Achilles was de eerste tegenstander in de zaalcompetitie. We vinden de Haagse ploeg terug op de 7e plek met 4 punten. De ploeg van scheidend trainer Ton van der Laaken zal dolgraag willen winnen om wat plekjes te stijgen en handhaving af te dwingen. Sporting Delta is dus gewaarschuwd.
Aanvang 18.10 uur.

Sporting Delta 2 mag een kwartier later hun kunsten gaan vertonen in Papendrecht. Tegenstander is PKC/SWKGroep 3. Beide ploegen staan in de middenmoot. Sporting Delta heeft 9 punten, PKC 7.
Delta 2 verloor vorige week helaas van DSC wat nu 3 punten meer heeft en op de derde plek staat met 12 punten. Een eerdere ontmoeting tussen Sporting Delta en PKC resulteerde in een 22-22 gelijkspel. Aanvang 18.25 uur.

Sporting Delta A1 ontvangt in eigen hal Kinderdijk A1. Delta A1 bezet de derde plek met 10 punten. Kinderdijk staat vijfde met 7 punten. Opmerkelijk was dat Kinderdijk onlangs gelijk speelde tegen koploper PKC, wat vooralsnog het enige verliespunt betekende voor de ploeg uit Papendrecht. De ploeg van Michael en Steven is dus gewaarschuwd. Eerder won Sporting Delta met slechts één doelpunt verschil; 27-28. Aanvang 11.10 uur.