Sporting Delta speelde als vanouds

0

Helaas geen punten voor Sporting Delta, maar het vertoonde spel was 200% beter dan de laatste weken.

‘Delta’ kwam beter voor de dag en voerde de opdrachten (veelal) beter uit. Tommy bleef vanwege een blessure aan de kant. Zachary begon in de basis. Zijn eerste balcontact was meteen raak en hij gaf hiermee ook zijn visitekaartje af. Het publiek sloot ‘Zachy’ dan ook direct in de armen. Ook Fleur kreeg een basisplaats toebedeeld omdat Mandy niet wedstrijd-fit was. Van Fleur weten we dat inzet en strijd geen probleem is. Ze noteerde zelf 2 doelpunten en was nuttig in het team. Ook over haar optreden zullen de trainers ongetwijfeld tevreden zijn.

Met rust leidde de thuisploeg met 12-11 en was de wedstrijd een kopie van de eerdere ontmoeting. Dat had Swift wellicht niet verwacht, want een week eerder zette de Zeeuwen nog een record neer door 41 treffers te noteren tegen Futura.

Felheid, inzet en strijd. Dat is Sporting Delta.. en dat kreeg het publiek voorgeschoteld. Helaas zat er geen overwinning in, maar het lijkt erop dat de ploeg op de weg terug is. En dat is goed nieuws!

Dat was ook de conclusie van trainersduo Jan Bongers en Arthur Carolus.

“Strijd en passie, eigenlijk zoals wij de ploeg graag zien. Uiteindelijk net niet voldoende om van Swift te winnen. Met deze wedstrijdinstelling gaan de komende wedstrijden de punten zeker komen. Het publiek heeft wederom echt achter ons gestaan. Dank daarvoor. We hopen volgende week ook op deze steun, want dan is alleen winst voldoende!!” aldus Jan Bongers.

Scores: Laurens 6x, Zachary 3x, Emiel 3x, Senna 2x Nicole 2x, Fleur 2x, Melanie en Jeroen 1x.

(Foto’s: Fred van der Laan)