Kampnieuws

0

Nog een kleine 2 weekjes en dan is het zover! Het jaarlijkse kinderkamp, dit keer in het thema jungle. De leiding is er bijna helemaal klaar voor om er voor jullie een onvergetelijk weekend van te maken 6 en 7 april.

Zoals inmiddels bekend is het thema dit jaar Jungle. Het is dus leuk als er zoveel mogelijk aankleding binnen dit thema is en dat begint bij de kleding van de leiding en de kinderen. Dus probeer in de komende 2 weken nog even iets leuks te vinden wat je kunt aantrekken naar dit kamp.

Verder heb je natuurlijk spullen nodig die je mee moet nemen als je op kamp gaat. Wij hebben voor jullie een paklijst samengesteld, zodat je niets kunt vergeten. De paklijst vind je HIER.

Heb je jezelf nou nog niet opgegeven. Doe dit dan nog snel!

Voor verdere vragen kun je altijd één van de kampcommissie leden aanspreken.

Tot over 2 weken, wij hebben er zin in!

De kampcommissie, Hedy, Sandra, Jeroen, Pascal en Didier