Sporting Delta 1 naar Fiks, 2e naar Avanti

0

Na twee weken zonder competitie-verplichtingen speelt Sporting Delta 1 zaterdag tegen Fiks. Bij winst doet Delta goede zaken op lijfsbehoud. Makkelijk wordt het niet, want Fiks is gedeeld koploper samen met Oranje Wit, de tegenstander van volgende week.

De oefenwedstrijd van afgelopen weekend is gebruikt voor teambuilding laat Jan Bongers weten. “De nadruk lag op plezier en het samen doen. Dat heeft zijn uitwerking zeker gehad en we hebben dat positieve gevoel meegenomen de week in. We zijn klaar voor Fiks en kennen hun kwaliteiten zeer goed. We gaan voor niets minder dan twee punten naar Oegstgeest.” Aanvang 16.30 uur in Sporhal De Cuyl.

Sporting Delta 2 speelt de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen in Pijnacker. Avanti 2 is de tegenstander. De ploeg van Patrick van der Lijke heeft zich veilig gespeeld en kan niets meer. Ook Avanti speelt nergens meer om.

“We hadden graag wat meer punten gehaald. Over het algemeen mogen we tevreden zijn over de gespeelde wedstrijden” aldus Patrick.
“Zaterdag Avanti. Weer een goede ploeg welke goede uitslagen heeft neergezet. We zullen weer aan de bak moeten en het hen zo moeilijk mogelijk proberen te maken.”