C1 eindigt als vijfde op Eindtoernooi

0

Zaterdag 6 april speelde Sporting Delta C1 op het eindtoernooi C- Jeugd 1e klasse in Hoogeveen.
Van de acht deelnemers eindigde de ploeg op de vijfde plek. Volgend jaar zal de C1 uitkomen in de hoofdklasse. Een prima prestatie!

De spelers, vergezeld door 50 supporters, vertrokken om 7.15 uur vanaf Sporting Delta met een ‘eigen spelersbus’. Op de bus was een bord gemonteerd met ‘Spelersbus Sporting Delta C1’. Een leuke verrassing voor de spelers.

In Hoogeveen aangekomen claimden de supporters meteen een deel van tribune om die in Delta kleuren te versieren.

In de eerste wedstrijd moest Delta aantreden tegen CSL. Een ploeg die op het veld uitkomt in de hoofdklasse en daar bovenaan staat. Een ploeg die ook duidelijk een maatje te groot was en zich later op de dag tot kampioen liet kroonen. Sporting Delta kreeg met 8-1 klop.
In de resterende wedstrijden wist de ploeg van Zita en gelegenheidscoach Stefan de Blaay gelijk te spelen tegen Exakwa en Vitesse en wist het te winnen van Avanti.

Een vijfde plek was het resultaat op deze dag. Al met al een super dag voor de ploeg en een ervaring rijker!  Na terugkomst in Dordrecht stond bij Bert en Tamara de BBQ klaar om de dag af te sluiten.

Sporting Delta C1 bedankt haar sponsoren Belmar en Pons & van der Burgh en de meegereisde supporters. Tevens bedankt de ploeg het bestuur voor het beschikbaar stellen van de bus, lunchpakketten en drankjes.

Foto’s Arno Bijl
Overige foto’s : https://photos.app.goo.gl/i4GgmKGu7J6CfMKJ8