Duo-voorzitterschap bij Sporting Delta

0

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering  (JAV) zijn Roland Staneke en Carmen Poots gekozen als duo-voorzitters. Hiermee komt een einde aan een stuurloze periode. Sporting Delta had geruime tijd geen voorzitter.

De korfbalclub heeft ervoor gekozen om met twee voorzitters in het bestuur plaats te nemen.
Roland Staneke zal zich met interne zaken gaan bezig houden, terwijl Carmen Poots de externe zaken gaat behartigen. Het bestuur bestaat verder uit Gerda van der Laan, Marja Ridderhof, Joeri de Bruijn, Willem Vermeulen en Jaap van Hoek. De exacte taakverdeling wordt op de eerste bestuursvergadering besproken.

Tijdens de JAV is ook een aantal leden gehuldigd.  Jolanda Mulders – van Gelderen, Adrie de Graag en Andy Bron zijn 40 lid jaar lid, terwijl Rein Kusters en Leo de Vlaming al 50 jaar lid zijn van de korfbalvereniging. Rene Visser is vanwege zijn staat van dienst voor de vereniging benoemt als ere-lid.
Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn.

Op de foto:
Rene Visser, Adrie de Graag en Leo de Vlaming geflankeerd door bestuurslid Gerda van der Laan

(Foto: Judith Gerritsen)