Laatste kampnieuws

0

De laatste week is ingegaan!! Nog een paar dagen en wij gaan de Jungle in op het kinderkamp. Hier vind je de laatste informatie en praktische tips om je helemaal te kunnen voorbereiden op het weekend.

Aanstaande vrijdag wordt de zaal opgebouwd voor het kamp, zodat jullie in plaats van een sporthal een versierde jungle zien. Op zaterdag start de inloop van het kamp om 12:00. De kinderen komen via de achterdeur binnen, melden zich aan , worden bij hun groepje gezet, waarna de ouders op de tribune mogen plaatsnemen. Om 12:30 willen we de kinderen middels een korte vorm van oplopen voorstellen. Uit ervaring blijkt dit erg leuk gevonden te worden door ouders. Blijf dus vooral even zitten hiervoor. Kort na deze voorstelronde zullen we de ouders uitzwaaien, want vanaf dat moment hebben wij een strakke, drukke, maar vooral hele leuke planning. De volgende dag nodigen wij de ouders graag om 14.00 uit om hun (mogelijk iets vermoeide) kind weer op te halen.

Omdat wij om 12:30 starten gaan wij er stiekem een beetje vanuit dat de kinderen al iets kleins gegeten hebben, zodat we niet meteen met een lunch hoeven te beginnen, maar meteen een leuk spel kunnen starten. Rond 14:00-14:30 krijgen de kinderen wat lekkers, dus houd hier thuis vast rekening mee. Voor drinken wordt wel gezorgd voor die tijd.

In de voorgaande weekbrief en op de website is de paklijst te vinden voor het kamp, zodat je niets vergeet met inpakken.

Graag willen wij iedereen nogmaals uitnodigen om iets leuks binnen het thema jungle aan te trekken. Niets is te gek!

Daarbij hebben wij dit jaar wederom een facebook pagina waar regelmatig posts met foto’s, video’s of leuke berichten worden geplaatst. Willen jullie tijdens het kamp op de hoogte blijven van onze activiteiten… Volg dan deze pagina! https://www.facebook.com/Deltakinderkamp2019/

Mochten er bijzonderheden zijn, dan is het handig om bij aanvang één van de leiding of kampcommissieleden aan te spreken.

Wij zijn er helemaal klaar voor! Jullie ook?

Tot in de Jungle!!!

De kampcommissie: Hedy, Jeroen, Sandra, Pascal, Didier