Einde ClubFund-actie: geen spaarzegels meer!

0

Tot op heden zijn wij super enthousiast over het verloop van de ClubFund-actie. Deze gaat helaas de laatste fase in.

25 mei 2019 was de laatste dag dat je nog zegels kon ontvangen bij de PLUS, daarna kun je geen nieuwe zegels meer krijgen.

De Fanshops blijven dan nog een week open tot 1 juni.

Wij hebben begrepen dat er nog veel zegels in omloop zijn. Dus geef ze snel uit in de fanshop en steun Sporting Delta.

Heb je dus nog niet genoeg voor die boterhamtrommel, poster, bidon of ander leuk artikel van jezelf, je favoriet of alleen met het Sporting Delta logo? Neem dan nu actie. Zamel zegels in bij familie, vrienden, buren etc.

LET OP: alle fanshops sluiten automatisch op 01-06-2019 om 24.00 uur. Dan moet je dus alle gespaarde codes op de zegels verzilverd hebben: bestellingen zijn na 24.00 uur niet meer mogelijk. Zodra je bestelling gereed is, krijg je een mailtje met uitleg over waar en wanneer je de spullen kunt ophalen.

Namens de sponsorcommissie, Jaap van Hoek