Tussenstand sponsoracties

0

Als sponsorcommissie zijn wij druk bezig om extra inkomsten te genereren voor Sporting Delta. Eerder hebben wij al aandacht gevraagd voor twee sponsoracties.

De Rabobank Clubkas Campagne is afgerond. Bij deze actie verdeelt de Rabobank een budget onder de sportverenigingen. De verdeling vindt plaats doordat rekeninghouders die “lid” zijn van de Rabobank Drechtsteden voorkeurstemmen uitbrengen.

Er is gestemd en als gevolg daarvan ontvangen wij een bedrag van € 587,44 van de Rabobank. Een mooi bedrag waarvoor onze dank aan de “leden” die gestemd hebben voor Sporting Delta.

De tweede sponsoractie die op dit moment nog loopt is de PLUS ClubFund actie. Alle jeugdleden tot en met de A’s hebben een webwinkel waar Sporting Delta items besteld kunnen worden die ook voorzien kunnen worden met een foto van de speler. Ook hier wordt een bedrag door PLUS gesponsord afhankelijk van wat er besteld is.

De teller staat hier, met nog een maand te gaan, op € 516,00. Dus ook daar zijn wij zeer verheugd over de opbrengst voor Sporting Delta. Komende maand kan er nog volop besteld worden dus we zijn zeer benieuwd naar de einduitslag.

Tot slot willen wij jullie je nog eens attenderen op de button van bol.com op de Delta-site. Ook hier geldt dat iedere bestelling die je doet bij bol.com geld kan opleveren voor Sporting Delta. Dat kost je niets. Je moet alleen wel via de site van Sporting Delta naar bol.com “Dat is alles”. Dus het zou fijn zijn als je daar aan denkt als je de volgende keer een bestelling plaatst bij bol.com.

Wij willen iedereen via deze weg, nogmaals bedanken voor jullie stem, bestelling of tip… ga zo door!

Namens de sponsorcommissie,                     Jaap