Bubbelvoetbal bij Sporting Delta

0

De afgelopen periode is het team van B3 druk bezig met de organisatie van BUBBELVOETBAL (inclusief een broodjes knakworst en een drankje) op vrijdag 28 juni 2019. Bubbelvoetbal is een voetbal variant waarbij deelnemers (vanaf 9 jaar) een speciaal ontworpen bal dragen.

Inschrijven kan nog steeds via https://www.sportingdelta.nl/bubbelvoetbal/. De kosten voor deze avond bedragen €7,50.

LET OP: We hebben vernomen dat sommige mensen problemen hebben ervaren met het inschrijven (met name met ING Bank betaling). Mocht je problemen ervaren tijdens het inschrijven of het betalen, laat het ons dan weten via sportingdeltab3@gmail.com.

Loterij

Met een weergaloze loterij afgelopen zaterdag (waarbij meer dan 80 prijzen verloot werden) is geld ingezameld voor het Bubbelvoetbal, om de kosten voor het evenement zo beperkt mogelijk te houden. Voor, tijdens en na de wedstrijden van de selectie kon je onze B3 spelers niet missen. Met 400 verkochte loten en ruim 80 prijzen was er een grote winkans. De spelers van B3 bedanken dan ook alle sponsoren en deelnemers aan de loterij en natuurlijk felicitaties aan alle prijswinnaars.

Mocht je loten gekocht hebben en je prijs nog niet opgehaald hebben, kijk hieronder of je gewonnen hebt:

Lotnummer Prijs
1 Bidon
3 Bloemist waardebon
861 Optisport waardebon
105 Optisport waardebon
821 Chocolade
857 Kookboek
858 Bidon
871 Kookboek
886 Inschietshirt SD
927 Kookboek
928 Numatic Spraymop
958 Cadeaubon Knip & Gabrielle
960 Douchegel

Prijzen kunnen opgehaald worden op woensdag 19 of woensdag 26 juni (tussen 18.00 – 19.00) bij Sporting Delta.