Koppelschieten 2019

0

Ver voordat de aankondiging voor dit beruchte toernooi was afgegeven werden de vragen al gesteld: “Je organiseert dit jaar toch wel weer koppelschieten?”. Tuurlijk! Deze dag is en blijft veel te gezellig!

30 mei s morgens druilerig weer, niet echt super. Moeten we overwegen om naar binnen te gaan. Nee toch maar niet. We zien wel wat het wordt. Alles klaar zetten geluid, palen, terrasstoelen met behulp van vele mensen. En ja hoor rond aanvang van het toernooi komt er een klein zonnetje door. Iedereen is aanwezig maar ook heel wat kijkers.

Heel veel deelnemers hebben zich weer geweldig uitgedorst (wordt elk jaar meer) en reden te meer voor de organisatie om deze keer een prijs toe te kennen aan de leukste outfit. Ruim 56 koppels van jong tot oud, van actief korfballer tot ouder van ….. Wat blijft dit leuk om te zien. Iedereen is enthousiast. En dan doet de zon ook nog zijn werk.

De speelrondes volgen zich op aan de hand van een strak schema. Na de voorrondes is er bij de F en B/C categorie bekend wie de winnaars zijn. Bij de Sen/A en D/E moet er via halve finales gestreden worden voor die 1e en 2e plek. Dit levert veel hilariteit en uiteraard doelpunten op. (het hele toernooi is er overigens veel gescoord) En dan klinkt voor het laatst “het is tijd”. Bijna 17.00 uur en tijd voor de prijsuitreiking.

Bij de F jes zijn Phileine en Jente 1e, Iachebekkies 2e geworden

Bij de D/E zijn Splashbrothers 1e , Team Cavia 2e geworden

Bij de B/C zijn De donkere Blondies 1e, Ninte en Katelyn 2e geworden

Bij de Sen/A zijn De Tobbers 1e, Pascal/Jan/Wesley 2e geworden

En dan de leukste outfit. Er zijn een aantal bezoekers gevraagd om een stem uit te brengen over de leukste outfit. En dat zijn geworden “De regenboogmeisjes”. Maar de organisatie maakte wel de kanttekening dat Jeroen/Pascal/Laurens al jaren een hele show opvoeren en daarom ook een prijs verdiende. Samen met De Regenboogmeisjes hebben ze heerlijk patatjes en hapjes gegeten.

Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagd toernooi met veel leden van jong tot oud en de vele bezoekers. Met een goede gezellig sfeer en lekker weer.

Rest ons iedereen te bedanken die hebben geholpen om deze dag weer te laten slagen.

Ronald en Esther de hamburger bakkers
Tineke, Jaap, Carmen en Bert die voor de drankjes zorgde
Wessel, Nicole, Roland en Fabian voor het neerzetten van alle spullen.
En jullie allemaal voor het mee helpen met opruimen.

Namens de organisatie BEDANKT!