Sharlynn van Genderen trainster C1

0

Nieuws vanuit de Jeugdcommissie

De vorige keer konden jullie lezen dat er voor volgend seizoen twee trainers gevonden zijn voor de C1. Sharlynn en Zachary (wel bekend bij iedereen😊)

Hieronder stelt Sharlynn zich aan jullie voor:

“Mijn naam is Sharlynn van Genderen. Ik ben 28 jaar en kom uit Barendrecht. Ik ben leerkracht op een basisschool in Rotterdam. Tot mijn zesde heb ik in Dordrecht gewoond, daarna ben ik met mijn ouders en broertje in Barendrecht gaan wonen. In Dordrecht heb ik gekorfbald bij De Regenboog, waar ook mijn ouders gekorfbald hebben. Na de verhuizing zijn mijn broertje en ik gaan korfballen bij Vitesse. Hier heb ik alle jeugdteams doorlopen en de afgelopen jaren in de selectie gespeeld.

Ik heb 15 jaar trainen gegeven bij Vitesse aan verschillende jeugdploegen. Daarnaast zit ik in verschillende commissies bij Vitesse. Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, die ik bij Sporting Delta heb gevonden. Ik heb er veel zin in om volgend jaar met de C1 aan de slag te gaan! Op naar een leuk en sportief seizoen!”

Sharlynn, van harte welkom bij Sporting Delta